Gombakalap pirítóson

Hozzávalók:
4 tojás,
8 szelet toastkenyér,
8 nagy fej csiperkegomba,
4dkg parmezán jellegű sajt,
2 evőkanál tej,
4dkg vaj,
só,
bors,
kakukkfű.

Elkészítése:
A megtisztított gombák kalapját vajon megpároljuk. Sózzuk, borsozzuk és félretesszük. A visszamaradt zsiradékon megpároljuk felszeletelt gombaszárat. Sóval, borssal és kakukkfűvel ízesítjük. A tojásokat a tejjel felverjük, és a párolt gombaszárra öntjük. Állandóan kevergetve, 1-2 percig pirítjuk. A gombás rántottát a félretett gombakalapokba halmozzuk. A toastkenyeret grillsütőben, szárazon megpirítjuk. Ráültetjük a töltött gombakalapokat, megszórjuk a reszelt parmezán jellegű sajttal, és 2 percre visszatoljuk a grillsütőbe.

Nincsenek megjegyzések: