Erdélyi palacsintás csirke

Hozzávalók:
2 csirkemell
hagyma
paprika
tejföl
palacsinta

Elkészítése:
Két csirkemellből a szokásos módon pörköltet készítünk. Ha elkészült, kiszedjük a szaftból a húst és kicsontozzuk, apróra vágjuk. (Egy kisebb csirkéből is lehet, de azzal több a macera.) 8-10 palacsintát metéltre vágunk, összekeverjük a hússal. Egy kerek jénait kibélelünk 2 palacsintával. Beletesszük a csirkés keveréket. A tetejét betakarjuk 2 palacsintával.
A pörköltszaftot 2 dl tejföllel behabarjuk, ráöntjük a "tortára". Kb. 200 C-on 25-30 perc alatt szép pirosra sütjük.

2 megjegyzés:

joshua írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
Evi írta...

erossen hasonlit a Hortobagyi husos palacsintahoz...