Papagájszelet

Hozzávalók:
30 dkg liszt
4 tojás
20 dkg cukor
1 doboz tejföl
20 dkg margarin
1 csomag sütőpor
1 csomag puncs ízű pudingpor
kakaópor

Elkészítése:
A tojásokat a cukorral keverjük habosra, majd adjuk hozzá a lisztet, illetve a sütőport. Ezután a megolvasztott margarint, és a tejfölt keverjük a masszához. Lisztezzünk és vajazzunk ki két sütőgerincet. A tésztát válasszuk háromfelé. Az egyikbe tegyük bele a pudingport, a másikba tegyünk pár evőkanál kakaóport, a harmadikba ne tegyünk semmit.
Ezután rakjuk a gerincekbe először a fehér, majd a barna, végül a rózsaszín tésztát. Lehetőleg ne nagyon folyjanak egymásba. Ezután rakjuk a gerinceket az előmelegített sütőbe, és közepes lángon süssük kb. 20-25 percig.

Nincsenek megjegyzések: