C-vitamin bomba

Hozzávalók:
25 dkg savanyú káposzta
1 fej lila hagyma
1/2 dl (oliva)olaj
1/2 dl citromlé
őrölt fehér bors


Elkészítése:
A savanyú káposztát apróra vágjuk. A lila
hagymát apró kockákra szeleteljük. Az olajat, citromlét,
borsot és sót jó alaposan elkeverjük.
A dresszingbe beleöntjük a
lila hagymát, jól elkeverjük, majd az aprózott
savanyúkáposztát kavarjuk bele. Addig kavargatjuk, míg
minden egyes káposzta szál olajos nem lesz.
Mindenhez ehetjük, de csak úgy magában is, minél többet télen.


1 megjegyzés:

kklauu írta...

sziasztok!Szerintem muszály bele a daráltkeksz,mert anélkül sztem túl kakaós lenne az íze és van,aki nem szereti a tömény sütit..
és sztem még azért kell bele a daráltkeksz mert az adja meg az állagát a sütinek.:)

klau