Pöfeteg rántva és lerakva

Hozzávalók:
- 50-60 dkg pöfeteg gomba
- liszt
- 4 tojás
- zsemlemorzsa
- füstölt sajt
- 2 dl tejföl


Elkészítése:
Begyűjtünk kb.50-60 dkg pöfeteget,külső merev burkukat késsel lehámozzuk,
és a gombát 1 cm-es szeletekre fölvágjuk.
Enyhén megsózzuk, lisztbe, tojásba, morzsába forgatjuk, és kirántjuk (vagy lisztbe
forgatva vajban megsütjük).Rétegesen rakjuk tűzálló tálba,hintsük meg 10-15 dkg
reszelt füstölt sajttal,majd öntözzük meg 2 dl tejföl és 2 db tojás keverékével.Tetejére
vajas morzsát és reszelt sajtot szórunk,majd a sütőben aranysárgára sütjük.

Kapcsolódó receptek:
Gombás ételek


Nincsenek megjegyzések: